O nama

Dobro dosli na nasu online prodavnicu Perlicu, najbolji sajt za prodaju repromaterijala za izradu nakita! 

Kod nas mozete pronaci sirok asortiman repromaterijal za izradu nakita, asesoara, ukrasnih predmeta kao i pratecu operemu kao n.p alat i ambalazu.

Na srpskom trzistu smo od 2011 godine, i od tada se trudimo da nasa ponuda uvek raste, bude nova i sveza, da repromaterijal bude "drugaciji i razlicit", da smo uvek u korak sa trenutnim svetskim trendovima i na ovaj nacin da i vase kreacije budu originalne i nesvakidasnje. 

Za vas uvek nabavljamo materijal najboljeg kvaliteta, provereno i atestirano bez stetnih materija, tako da nema bojazi od alergija, a i svojim musterijama mozete garantovati dugotrajnost i kvalitet vaseg nakita. Nas repromaterijal mozete poruciti iskljucivo putem interneta, dakle nemamo fizicku prodavnicu gde nas mozete posetiti, da bih obavili uspesnu kupovinu potrebno je da se registrujete na nasem sajtu, i onda pocnete da uzivate u odaberu!

Nadamo se da cete nam kao i do sada pokloniti vase poverenje, a ukoliko niste do sada bili u prilici da porucite nas repromaterijal, nadamo se da cete to uciniti i uveriti u nasu poslovnost i kvalitet.

 

S postovanjem,

vasa Perlica


PočetnaPočetna

Korpa  

Nema artikala

Isporuka 0,00 RSD
Ukupno 0,00 RSD

Korpa Kupujem

Traži

Kategorije